Van OersVan Oers Snacks, in Boxtel, bekend van een breed assortiment aan snacks welke voornamelijk worden verkocht in vele tankstations, attractie- en vakantieparken en bij cafetaria’s, heeft gekozen voor de gebruiksvriendelijke ERP oplossing van ReflexSystems. Van Oers staat met name bekend om het assortiment aan oven snacks dat in de warmhoudkasten in het benzine kanaal wordt aangeboden. Deze ovengeschikte snacks zijn speciaal ontwikkeld om ook in de warmhoudkast hun krokante korst te behouden. Met het warmhoudconcept is Van Oers al ruim twintig jaar marktleider in het benzine kanaal.

ReflexSystems gaat zijn zeer uitgebreide ERP software gekoppeld aan de, in eigen huis, ontwikkelde hardware Flex 3000, inzetten bij Van Oers om de gehele fabriek te automatiseren. De nadruk bij de implementatie ligt in eerste instantie op de productie aansturing. De modules standaard modules Receptuur, Productie en Productieplanning gaan hier een grote rol in spelen. Ook wordt de tracering volledig volgens de wetgeving afgedicht. Van Oers heeft uiteindelijk gekozen voor ReflexSystems door hun praktijk gerichte oplossing en “hands on” mentaliteit. Het feit dat ReflexSystems al meer dan 600 bedrijven in de Food industrie heeft geautomatiseerd heeft hier natuurlijk ook bij geholpen.

ReflexSystems biedt automatiseringsoplossingen voor de foodindustrie. Halverwege de jaren 90 ontstond ReflexSystems uit 2 bedrijven die hun sporen al ruimschoots verdiend hadden in de foodindustrie.  ReflexSystems biedt de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen waaronder Reflex 3000, een zeer uitgebreid softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen en het registratiesysteem Flex 3000. Beide systemen zijn uiterst gebruiksvriendelijk dankzij een scherpe toespitsing op de praktijk. Door een scherpe focus op de foodindustrie heeft ReflexSystems automatiseringsoplossingen voor vrijwel alle branches.