AGF

De AGF industrie heeft te maken met extreem korte doorlooptijden van producten. Wat vandaag binnenkomt gaat vaak dezelfde dag of de dag erop al weer naar de klant. Een continu inzicht in de beschikbare voorraden en THT is een must. Door de korte doorlooptijden is een inzicht in vraag en aanbod een vereiste binnen deze industrie. Ook binnen de AGF industrie moet men voldoen aan de Europese traceerwetgeving. ReflexSystems heeft speciaal voor deze industrie een oplossing bedacht welke er voor zorgt dat met minimale kosten voldaan wordt aan de wetgeving.
Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen vraagt een gedegen kennis van uw leverancier op het gebied van bedrijfsprocessen. ReflexSystems levert al ruim 25 jaar software specifiek voor de foodindustrie en heeft in die tijd een klantenbestand van ruim 600 foodbedrijven opgebouwd.

Met Reflex 3000 ERP software en de Flex 3000 industriële terminals heeft ReflexSystems een totaal oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw bedrijf met onze standaard oplossingen eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij onze software standaardiseren zijn de meeste processen reeds voor gedefinieerd. Dit heeft als voordeel dat wij de implementatiekosten laag kunnen houden en doorloop tijd kort.

Binnen de 80 modules (waaruit u een vrije keus kunt maken) van Reflex 3000 zijn de specifieke wensen van de AGF industrie vertaald. Denk daarbij aan voorraad beheer, kostprijs calculaties, order intake (EDI, Deli-XL, Webshop, handmatig), snijlijsten, tracering, prognose, enz.