Veranderende financiële marktomstandigheden vereisen een aanpassing van financieringsstrategie van de onderneming. Was het in het verleden niet al te lastig om leningen aan te trekken voor investeringen of overnames, vandaag is het aanzienlijk minder evident dat financiële instellingen leningen verstrekken. Een ander actueel onderwerp is het beheer van kosten. Grip op de kostenstructuur is voor vele ondernemingen niet meer “nice to have” maar een “MUST”! Idealiter zouden kostenstructuren voor jaren moeten vastliggen en zeker niet moeten toenemen, ook niet nadat vervanging van machines/apparaten heeft plaatsgevonden. Maar anderzijds is tijdige vervanging hiervan essentieel omdat dit dikwijls lagere operationele kosten met zich meebrengt dan wel dat men de concurrentie een stap voorblijft.

Prof-Lease is een leasemaatschappij met een uitgebreide ervaring. De specialisten van Prof-lease zijn vele jaren lid geweest van het directieteam van financiële instellingen en kennen daardoor de financiële markt en de oplossingen als geen ander. Daardoor is Prof-Lease instaat maatwerkoplossingen aan te bieden. Door de samenwerking van ReflexSystems met Prof-Lease krijgt u als klant de mogelijkheid om uw noodzakelijke investeringen toch te kunnen doen, ook als uw bank hier niet aan mee wil werken.

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden van leasing dan kunt u contact opnemen met ons of met Tony Hengst van Prof-Lease op telefoonnummer  +31 (0) 481 37 55 34.