Zoals u weet zijn wij als ReflexSystems continu bezig met verbeteren van onze producten en met het maken van nieuwe producten. Vanaf vandaag is er een nieuwe app beschikbaar en wel de:

De Chauffeurs App

Met de Reflex Chauffeurs APP is het mogelijk, om op een Androïde smart Phone of tablet, direct bij uw klant retour emballage te registreren. Middels Wifi of 3G kan de chauffeur inloggen en zijn dagroute downloaden. Hij krijgt een overzicht van de te rijden route en welke klanten hij die dag moet bezoeken.

Bij de klant heeft hij de mogelijkheid om retour emballage in te geven en kan hij de klant te laten tekenen voor akkoord. Na akkoord krijgt de klant, direct een digitale afleverbon per e-mail binnen en u krijgt in Reflex 3000 een melding dat de gegevens klaar staan en deze kunnen met een druk op de knop verwerkt worden in de factuurregels. Op internet kunt u tevens live bekijken waar uw chauffeur zich op dat moment bevind. Zodat u een inschatting kunt maken wanneer hij bij zijn volgende adres aan komt.

Bij binnenkomst van de vrachtwagen kan er een totaal overzicht worden geprint voor controle. Alle emballage en eventuele retourartikelen (optie volgt binnenkort) worden middels één druk op de knop klaargezet voor facturatie.

screen

Kort de voordelen van de chauffeurs App:

 Geen geschreven retour papieren meer van uw chauffeur!

  • Emballage wordt direct verwerkt in Reflex 3000!
  • Inzicht in route chauffeur!
  • Inzicht in waar de chauffeur zich bevindt!
  • Geen onleesbare of verloren pakbonnen meer!
  • Handtekening digitaal opgeslagen in Reflex 3000!Kosten chauffeurs App:Om met de chauffeurs app te kunnen werken heeft u een androïde tablet of smart Phone nodig.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal chauffeurs welke er mee gaan werken.

Mocht u interesses hebben voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met uw accountmanager of via info@reflex-systems.nl of op telefoonnummer 036-5358070.