Van 10 en 11 oktober wordt de 3 jaarlijkse VAS beurs weer gehouden in het Foodcentrum Amsterdam. ReflexSystems is natuurlijk ook van de partij als de automatiseerder in de Food.

ReflexSystems biedt automatiseringsoplossingen voor de foodindustrie. Halverwege de jaren 90 ontstond ReflexSystems uit twee bedrijven die hun sporen al ruimschoots verdiend hadden in de foodindustrie. ReflexSystems is geen typisch software bedrijf: onze uitdaging ligt in de ultieme (betaalbare) koppeling van praktijk en automatisering. ReflexSystems volgt de praktijk als geen ander en dit zie je terug in de softwarepakketten en hardware oplossingen van het bedrijf. ReflexSystems brengt totaaloplossingen op de markt onder namen zoals: Reflex 3000 en Flex 3000.

Producten

Productontwikkeling staat bij ReflexSystems hoog in het vaandel. Daarbij gaat het – hoe kan het ook anders – om puur praktische oplossingen. ReflexSystems is voortdurend bezig de bestaande software aan te passen en nieuwe producten te bedenken om bedrijven praktische ondersteuning te bieden bij hun bedrijfsprocessen. ReflexSystems bedenkt weliswaar oplossingen vanuit de dagelijkse praktijk van de foodindustrie, maar ook wet- en regelgeving speelt een rol bij de productontwikkeling. Om invulling te kunnen geven aan de tracking- en tracings eisen het Reflex 3000-systeem voorzien van een speciale module op dat gebied. Ook voor eenvoudig orders ingeven, recepturen beheren en prijskaartjes printen zijn oplossingen bedacht welke volledig aansluiten bij uw praktijk.

Wij laten u graag de nieuwste ontwikkelingen zien op onze stand A026