lunchtafelv1David Kok en Kevin Sjoerdsma starten in juli 2010 Lunchtafel.nu. Lunchtafel.nu is een bedrijf dat kwaliteitsproducten levert voor de lunch. Door gebruik te maken van een select aantal ambachtelijke leveranciers en een eigen ambachtelijke bakker kan Lunchtafel.nu haar klanten voorzien van een verse, authentieke, gezonde en bovenal heerlijke lunch.

Lunchtafel.nu staat voor goede service en flexibiliteit in combinatie met hoge kwaliteitsproducten. “Één van onze klanten besefte na de levering van 11.00 uur dat er meer mensen lunchen dan verwacht. De klant belt ons op om 11.20 uur met de vraag of wij extra brood kunnen leveren. Wij doen er dan alles aan, om de extra ambachtelijke brood alsnog vóór de lunch 12.00 uur te leveren. Die service en flexibiliteit in combinatie met onze hoge kwaliteitsproducten is ons onderscheidend vermogen!”, aldus oprichter David Kok. Lunchtafel.nu is in de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. “Ik kan me nog herinneren dat wij met z’n tweetjes op de brommer naar klanten reden om daar de bestelling af te leveren. Nu hebben wij professionele chauffeurs in bestelbussen”, aldus oprichter Kevin Sjoerdsma.

Omdat ReflexSystems al méér dan 25 jaar gebruiksvriendelijke modulaire software levert aan ongeveer 700 uiteenlopende kleine en grote bedrijven in de dynamische Food markt, brengt deze ervaring weer handvatten voor startende bedrijven met een groeipotentie als Lunchtafel.nu. Middels een SaaS oplossing kunnen die bedrijven voor een klein bedrag per maand werken met de uitgebreide mogelijkheden van Reflex 3000.

Binnen Lunchtafel.nu wordt de gehele orderstroom geautomatiseerd van inkooporders en voorraadbeheer tot en met de verkoopfactuur. Lunchtafel.nu heeft daarbij ook gekozen voor de business-to-business webshop (Reflex Internetbestel) en smartphone bestelapplicatie (E-bestel) van ReflexSystems. Hierdoor wordt het voor de klanten van Lunchtafel.nu nóg makkelijker om altijd en overal orders te plaatsen.

Kortom, met de aanschaf van het modulaire Reflex 3000 software systeem is ook Lunchtafel.nu klaar voor de toekomst!

Voor meer informatie over Lunchtafel.nu klik op de volgende link: http://www.lunchtafel.nu/nl/