Steeds meer klanten maken gebruik van module Reflex Internet Bestel. Met Reflex Internet Bestel kan de ondernemer zijn klanten direct via internet bij hem de bestellingen laten plaatsen. De klant kan op ieder willekeurig moment zijn eigen (actuele) prijzen, artikelen en histories zien. Na het ingeven van een order komt deze automatisch terecht in het Reflex 3000 pakket van de ondernemer.

Het concept bespaart de ondernemer tijd én geld. Omdat de webshop door ReflexSystems wordt gehost, hoeft de ondernemer niet zelf dure apparatuur aan te schaffen. Tevens zorgt ReflexSystems dat de webshop vierentwintig uur per dag bereikbaar is en worden updates met de laatste wensen en eisen uit de markt continu hierin verwerkt. Reflex Internet Bestel is al te gebruiken vanaf 99 euro per maand. “Een grote investering is dus niet nodig”, vertelt Roy Meenderink, hoofd verkoop bij ReflexSystems. “Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Reflex Internet Bestel is gemakkelijk te bedienen door middel doormiddel van een eenvoudige menustructuur.” Het online bestelsysteem wordt geïntegreerd in de eigen website van de ondernemer. “Op de website verschijnt dan een button ‘online bestellen”, licht Meenderink toe. “Om toegang te krijgen, kan de klant een account aanvragen bij zijn leverancier en vervolgens direct inloggen. De webshop kan de ondernemer qua uiterlijk helemaal aan zijn eigen huisstijl aanpassen. Hij kan alle gegevens laten zien; van prijzen en aanbiedingen tot productfoto’s en specificaties. De webshop heeft een online verbinding met Reflex 3000 ERP software (welke bij de ondernemer draait), zodat de data up-to-date gehouden wordt. Hierdoor heeft de klant altijd de nieuwste informatie op gebied van prijzen en artikelen tot zijn beschikking.”

Wilt u Reflex Internet Bestel proberen? Klik dan hier . Voer uw NAW-gegevens in en u krijgt per ommegaande een e-mail met uw loginnaam en wachtwoord.