Deze week kreeg ik een bericht onder ogen  op de nieuwssite Distrifood. Een ranglijst van de snelsgroeiende foodbedrijven in Nederland welke is afgeleid van de Fabulous 40 zoals die in samenwerking met Capitalmind wordt gepubliceerd in Foodmagazine.

De nummer 1 van de lijst, Group of Butchers is al jaren volledig geautomatiseerd met Reflex 3000 software en Flex 3000 hardware. Iets waar we als ReflexSystems best trost op mogen zijn!

Group of Butchers bestaat uit zeven gespecialiseerde productiebedrijven die op een traditionele wijze hoogwaardige vleeswaren maken voor de retailmarkt, de out-of-home-markt en (airline-)cateraars. De directie van Group of Butchers, allen ambitieuze, jonge ondernemers met een liefde voor het slagersvak, heeft als doel om de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten af te leveren. Group of Butchers is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Group of Butchers is voortgekomen uit het in 1997 opgerichte DGS en is al 4 jaar op rij winnaar van de Industrie trofee!

Group of Butchers maakt al vanaf de oprichting in 1997 gebruik van Reflex 3000 software. Zij hebben hun volledige automatisering van inkoop, productie, tracering, voorraadbeheer, etikettering en verkoop toevertrouwt aan ReflexSystems. Tevens hebben zij er voor gekozen om alle bedrijven waarmee ze zijn gefuseerd of welke ze hebben overgenomen te voorzien van Reflex 3000 software en Flex 3000 hardware. Wat natuurlijk grote voordelen heeft in de aansturing van processen en het verkrijgen van inzicht.

En niet te vergeten! Ook de nummer 5  werkt al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid met Reflex 3000.

Bent u ook benieuwd welke oplossing ReflexSystems u kan bieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036-5358070 of  mail ons op info@reflex-systems.nl