ReflexSystems, de marktleider in automatisering voor de Foodbranche, heeft  in de persoon van Quintijn Knepper een nieuwe Operationeel Directeur. In deze functie is Knepper verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten van het bedrijf in Nederland en België. Samen met Roy Meenderink , de huidige Commercieel Directeur zal hij het directieteam vormen van ReflexSystems.

Knepper is ruim 9 jaar actief in de IT markt, vanuit verschillende directieposities op het werkterrein van commercie en operations. De laatste jaren was Knepper actief als directeur bij IT-outsourcer Jitscale en bij CloverTwo, aanbieder van online POS systemen voor de horeca en retail.

Knepper heeft als belangrijkste taak om de optimalisatie van ReflexSystems in alle operationele zaken verder vorm te geven. “Reflex is een dynamisch bedrijf dat de afgelopen jaren een flinke groei heeft doorgemaakt en een stevige positie in de Foodbranche heeft verworven. Aan het nieuwe directieteam de taak om deze groei vast te houden en samen met het team de organisatie naar een hoger niveau te brengen,” aldus Knepper.