Wilt u automatiseren maar u ziet op tegen de initiële investering? Of heeft u nu even niet de ruimte om het te doen? Kijk dan eens naar lease. Lease betaalt zich terug. Het aantrekkelijk alternatief voor directe koop beschermt uw liquiditeit en maakt het eenvoudig mogelijk om snel de producten van ReflexSystems in te zetten binnen uw bedrijf. In samenwerking met onze partner GRENKE bieden wij u de mogelijkheid om te leasen. Dit is al mogelijk vanaf € 500!

Lease biedt u de volgende voordelen: Behoud van uw liquiditeit. Lease beschermt het kapitaal en verbetert uw ratio’s. Betrouwbare budgettering. Vaste periodieke betalingen zijn eenvoudig te calculeren. Het biedt de mogelijkheid meer en eerder te investeren. Lage maandbedragen in plaats van een hoge investering. Meer flexibiliteit. En natuurlijk eerder de voordelen van ReflexSystems!

Wilt u nog meer weten over lease? Meer informatie vindt u op de website van onze partner, www.grenke.nl

Heeft u vragen over lease? Neem dan contact met ons op.

Over GRENKE Al meer dan 35 jaar is GRENKE actief in de financieringsmarkt.  Als internationaal opererende financieringsspecialist bieden zij u financieringsoplossingen aangepast aan uw behoeften. GRENKE heeft een leidende marktpositie in Europa op het gebied van small-ticket IT-lease. GRENKE richt zich op het leveren van de best mogelijke services voor haar klanten en partners door snelle en eenvoudige processen en gunstige voorwaarden. Wij bieden op tal van locaties wereldwijd persoonlijk advies en lokale service.