Met Reflex DataBrydge bieden wij een oplossing voor de koppeling van Reflex 3000 met uw (online) boekhoudpakket.

De koppeling met Reflex DataBrydge is eenvoudig te implementeren en kan, in veel gevallen, zonder update van Reflex. Met de realisatie van deze koppeling spelen wij onder andere in op ontwikkelingen zoals het niet langer onderhouden van de UBC connector in het pakket MultiVers door Unit4.

Reflex DataBrydge is een cloud oplossing waardoor het onderhouden, aanpassen en maken van nieuwe koppelingen flexibeler en minder afhankelijk van de Reflex versie wordt. Hiermee bewerkstelligen we een onderhoudsarm, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem. Zo hebben we met de Reflex Databrydge al kunnen realiseren dat, als het boekhoudpakket dit ondersteunt, de openstaande posten terug kunnen worden gelezen voor import naar Reflex 3000.

Op dit moment koppelen wij met de pakketten van Exact (online), Unit4 Multivers en Twinfield. In de komende maanden komen daar Minox en King bij, daarna volgen nog meer boekhoudpakketten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ook uw boekhoudpakket te koppelen? Stuur ons een bericht via onderstaande button en wij nemen snel contact met u op.