In deze rubriek beschrijven wij een klantcase. Deze keer Kesbeke Tafelzuren uit Amsterdam.

Over Kesbeke
Liefde voor het ambacht en een echt familiebedrijf, dat is Kesbeke.
Kesbeke is nog de enige inleggerij van echte Amsterdamse Tafelzuren. Sinds 1999 geleid door Oos, derde generatie Kesbeke. Zijn grootvader, Charles Kesbeke, de grondlegger van het bedrijf, begon in 1948 in een keldertje in hartje Amsterdam.
Bij Kesbeke worden augurken en uitjes met zorg omringd. Neem nu de augurken. Deze worden met de hand geplukt, eenmaal netjes schoon worden ze in bad gestopt, gedroogd en voorzien van speciale kruiden en specerijen om daarna in een frisse te pot komen. Vaak met de hand, zodat ze mooi van vorm blijven. Dan mogen ze ook nog even rusten, voor die echte Kesbeke smaak.

Kesbeke en ReflexSystems
Kesbeke is al jaren een gebruiker van Reflex 3000 inclusief weegapparatuur. Deze systemen hebben een vaste opstelling. Om Reflex op alle plekken binnen het bedrijf te kunnen gebruiken zal er een portable terminal toegevoegd worden. Oos Kesbeke van Kesbeke “Wij werken al een jaar of zes met Reflex en nu is het tijd voor verdere optimalisering en het vergroten van de efficiëntie. Met het toevoegen van een portable terminal kunnen wij dit realiseren.”