In deze rubriek beschrijven wij een klantcase. Deze keer Bresc uit Werkendam.

Over Bresc
Bresc is dé specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt. De meest waardevolle ingredienten worden wereldwijd geselecteerd. In Werkendam (Noord-Brabant) vindt de productie plaats; van knoflookpurees en enkelvoudige kruiden tot smaakvolle kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen. Pure smaken en verse ingrediënten, voor elke chef een must in de keuken.

Bresc en ReflexSystems
Bresc is al jaren een gebruiker van onze systemen. Door de groei in de afgelopen jaren en de wens om de verschillnde productielocaties op één locatie onder te brengen heeft Bresc inmiddels een gloednieuw pand in Werkendam betrokken. Een mooie stap, maar dit bracht ook een aantal praktische problemen met zich mee. Huib Nieuwenhuijsen van Bresc “Niet alleen moest de productiestilstand tot een minimum beperkt worden, ook gaf het ons de gelegenheid om het proces te herdefiniëren met als doel om zo efficiënt mogelijk te gaan werken. Door de flexibele inzet van consultants en monteurs van ReflexSystems is dit traject soepel verlopen en werken we inmiddels efficiënt met 19 Flexen. Dit bespaart ons niet alleen kosten, maar levert ook minder fouten en onnodige vervoersbewegingen op.”

Gaat u binnenkort naar een andere locatie verhuizen? Laat het ons tijdig weten, zodat wij met u een plan van aanpak kunnen maken om ook uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen en desgewenst uw proces verder te optimaliseren.