AUTOMATISERING VOOR DE FOODINDUSTRIE

Reflex 3000

Reflex 3000: hét softwaresysteem voor de foodindustrie!
Een van de meest in het oog springende en door alle klanten gewaardeerde voordelen van het automatiseringssysteem Reflex 3000 is dat het uit modules is opgebouwd. Verdeeld over negen categorieën vormen de meer dan 80 modules de bouwstenen van het systeem. Aan de hand van uw specifieke situatie bepaalt u zelf welke modules u wilt aanschaffen. Dankzij de flexibele opbouw is Reflex 3000 het enige systeem dat ‘standaard op maat’ wordt toegesneden op uw onderneming. Op basis van nieuwe ontwikkelingen in de markt zal het aantal modules naar verwachting alleen maar toenemen.

Reflex 3000

Modules voor alle branches
De specifieke dynamiek van de foodindustrie is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van elke nieuwe module die aan het Reflex 3000- pakket wordt toegevoegd. Daarom past het heel goed in zowel kleine als grote bedrijven, van horecagroothandel tot visverwerker en van AGF-specialist tot vleesleverancier. De dagelijkse gang van zaken in de foodindustrie is voor ons een onuitputtelijke inspiratiebron voor verbeteringen, uitbreidingen en vernieuwingen.

Easy. For sure
Vanaf de eerste versie van het Reflex 3000-programma hebben bedrijven ReflexSystems gevoed met gebruikersrapporten, verlanglijstjes en tips om nog betere producten te maken. Daardoor is Reflex 3000 het praktische systeem geworden dat het nu is: praktijkgericht, flexibel en vooral extreem gebruiksvriendelijk.

Goederenstroom beheersen
De in het Reflex 3000-programma ingevoerde inkooporder wordt bij ontvangst op het scherm van de Flex 3000 opgeroepen. Ieder product wordt geregistreerd, waarbij van gewogen producten het werkelijke gewicht wordt opgeslagen via de gekoppelde weegschaal. Met behulp van de geïntegreerde HACCP-module worden tevens de CCP’s (critical control points) geregistreerd. Ten behoeve van de traceerbaarheid en de kostprijscalculatie worden partijen aangemaakt waaraan zowel van tevoren als achteraf de gewenste gegevens gekoppeld kunnen worden. Deze centraal opgeslagen informatie kan vervolgens op elke willekeurige plaats worden opgeroepen. Zo kunnen voorraden automatisch worden bijgewerkt en worden de journaalposten t.b.v. het grootboek automatisch aangemaakt. Met één druk op de knop kunnen desgewenst pakbonnen, rapporten en facturen worden geprint. Daarnaast kan Reflex 3000 moeiteloos gekoppeld worden aan randapparatuur als labelprinters, barcodescanners, thermometers, chipherkenning en spraakherkenning.

Reflex 3000

Wilt u een volledig module overzicht ontvangen e-mail dan naar info@reflex-systems.nl.