AUTOMATISERING VOOR DE FOODINDUSTRIE

Over ons

ReflexSystems biedt automatiseringsoplossingen voor de foodindustrie. Halverwege de jaren 90 ontstond ReflexSystems uit 2 bedrijven die hun sporen al ruimschoots verdiend hadden in de foodindustrie. Wie met onze systemen werkt, ervaart direct ons motto ‘Easy. For sure.’ Ons uitgangspunt is dat iedereen met onze systemen moet kunnen werken. Gebruiksvriendelijkheid zit in onze roots.

Wij bieden de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen waaronder Reflex 3000, een zeer uitgebreid softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen en het registratiesysteem Flex 3000. Beide systemen zijn uiterst gebruiksvriendelijk dankzij een scherpe toespitsing op de praktijk.

Door onze focus op de foodindustrie hebben we automatiseringsoplossingen voor vrijwel alle branches. Met specifieke oplossingen per branche zoals bijvoorbeeld Coldstore 3000 welke speciaal is voor vrieshuizen. Maak kennis met onze producten en diensten en neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat ReflexSystems voor u kan betekenen.