AUTOMATISERING VOOR DE FOODINDUSTRIE

Flex 3000

Flex 3000 XL en CT: eenvoudige bediening op de werkvloer

Efficiency en eenvoud in perfecte balans
Voor een uitgebalanceerde organisatie is een goed registratiesysteem van wezenlijk belang. Voor de foodbranche is er zo’n systeem: de Flex 3000 XL. Naadloos geĆÆntegreerd met Reflex 3000, het softwarepakket voor de foodbranche.
Een helder, overzichtelijk ontwerp is voor een registratiesysteem een eerste vereiste. Daarnaast is een robuuste, vocht- en vuilbestendige behuizing van groot belang. De Flex 3000 XL voldoet ruimschoots aan de eisen die aan een industriƫle terminal gesteld worden. Naast het spatwaterdichte touchscreen en de zware stalen behuizing is vooral het grote scherm opvallend aan de Flex 3000 XL.

Flex 3000 CT

Standaard op maat voor uw bedrijf
De Flex 3000 XL koppelt u direct aan de robuuste weegschalen van ReflexSystems. In het ruime assortiment vindt u onder meer bankweegschalen met een weegvermogen van 3 tot 300 kilo en vloerweegschalen van 150 tot 3000 kilo. Uiteraard worden ook deze producten in eigen beheer geproduceerd. Voor het ijken van de weegsystemen heeft ReflexSystems eigen gecertificeerde ijkmedewerkers.
HACCP, General Food Law, tracking en tracing zijn sleutelwoorden in de moderne foodindustrie. ReflexSystems houdt uiteraard de vinger aan de pols. De meest recente wetgeving wordt direct verwerkt in de software. En altijd vragen we ons daarbij af: hoe kunnen medewerkers er optimaal mee werken? Elke nieuwe module testen we eerst uitgebreid in een gesimuleerde praktijkomgeving. En na installatie is onze helpdesk altijd standby.

Het evenwicht tussen vorm en functie
Het grote infrarood touch screen van de Flex 3000 XL is een fraai voorbeeld van functioneel ontwerp. Bijna blindelings vindt u de juiste toets. En voor veel voorkomende handelingen is er een handige reeks vrij instelbare functietoetsen. Vitale bedieningsfuncties zijn weergegeven met pictogrammen. Daardoor is het systeem ook begrijpelijk voor mensen die de taal niet beheersen.

De software-omgeving Reflex 3000 is op maat gemaakt voor de foodbranche. Met meer dan 80 modules is het systeem geschikt voor elk bedrijf, van klein tot zeer groot. Veel toegepaste opties zijn onder meer de labelprinters, barcodescanners, thermometers, voice picking en peer-to- peer netwerk.
Flex 3000 XL