AUTOMATISERING VOOR DE FOODINDUSTRIE

Overige

ReflexSystems heeft naast klanten in de branches vlees, vis, AGF, zuivel, groothandel, bakkerij en zoetwaren nog vele klanten in de foodindustrie die niet in een van deze branches passen. Met onze software oplossingen kunnen wij bijna alle typen foodbedrijven voorzien van een passende oplossing.

Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen vraagt een gedegen kennis van uw leverancier op het gebied van bedrijfsprocessen. ReflexSystems levert al ruim 25 jaar software specifiek voor de foodindustrie en heeft in die tijd een klantenbestand van ruim 600 food bedrijven opgebouwd.

Flex 3000

Met Reflex 3000 ERP software en Flex 3000 industriƫle terminals heeft ReflexSystems een totaal oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw bedrijf eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij onze software standaardiseren zijn de meeste processen reeds voor gedefinieerd. Dit heeft als voordeel dat wij de implementatiekosten laag kunnen houden en de doorloop tijd kort.

Dankzij de 80 modules (waaruit u een vrije keus kunt maken) van Reflex 3000 kunnen alle specifieke wensen van uw bedrijf worden ingevuld.

Ons verkoopteam staat u graag te woord om onze oplossingen toe te lichten. U kunt ze bereiken via nummer 036-53 58 070 of per e-mail: info@reflex-systems.nl